Snekkertjenester
i Mo i Rana

Våre medarbeidere har bred erfaring innen tømrerfaget. Vi hjelper deg der du trenger oss mest!

Rehabilitering

Vi renoverer og rehabiliterer gamle byggverk og boliger. Har du planer om å bygge nytt kjøkken eller soverom, eller har du behov for tømrere ved totalrenovering av leiligheten? Vi bistår deg gjennom hele prosessen. Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Garasje og garasjeport

Trenger du hjelp med å bygge ny garasje eller carport? Vi bistår deg med oppføring av garasje etter dine ønsker, enten det er en enkelgarasje, dobbelgarasje, garasje med loft, og carport i forskjellige varianter. Vi setter også kronen på verket med installasjon og montering av manuell eller automatisk styrt garasjeport.

Tilbygg og påbygg

Har du behov for mer plass eller lagringsmuligheter? Utvid uteplassen med en ny terrasse, balkong eller veranda. Hva med en kjekk bod med plass til hageredskaper, et overbygd inngangsparti eller en flott vinterhage? Vi tar også på oss krevende søknadspliktige oppgaver, og bistår deg gjennom hele prosessen.

Bytte av dør og vindu

Har du en bolig med eldre dører eller vinduer som er dårlig isolerte og dugger lett, punkterte eller som på andre måter kanskje ikke møter dagens krav? Vi hjelper deg med å bytte til moderne produkter som bidrar til blant annet en mer stabil innetemperatur, men også en verdiøkning av boligen.

Make room for adventure

Vi kan hjelpe deg med ny Hytte vis du ønsker 

Qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est vitae sapien pellentesque.

Type text here

Button Text

Kontakt oss

Allsidige tømrere til ditt prosjekt

Ønsker du å vite mer om våre tjenester eller motta et godt pristilbud? Vi gjør jobben effektivt, kvalitetsbevisst og til konkurransedyktige priser.

Ta kontakt